no to jeżeli żona mnie z łózka nie wyrzuci to być może do zakupów grupowych tez bym się pisał
Polar Fis Advanced - ktoś zakładał to cudo?
Zwiń
X
-
Wladek benzdie .
u mnie v v samochodzie jest stary parktornik (76) i novy Columb (sw 5230,HW 61)
Columb ma upraviony SW aby wspolpracoval z Multi strovnica.
vsystko gra na jedynke.
Ono mi i pokazuje climtronik s panelem predFL.
Pokazuje i zapchanie DPF i km od regeneracji
[ Dodano: Sob 01 Cze, 13 14:22 ]
tutaj foto.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez waldek73rami jak to możliwe przecież stary parktronic (76) + nowy geteway = Columb :diabelski_usmiech
Columb nowy działa po uds chyba, że polar fis jest jako decoder pomiędzy usd i can .
rami czy przed polar fisem miałeś parktronica na columbie???
Kiedy dalem coluba park nie chodil na nim.
Dalem polara i po kliku aktualizacjakch sw polaru, parktronick na Columbu chodzi sprawnie. z czego mam bardzo wielkom radosc.
Jak pisalem ,Columba mam pare misecy i jest v nim upraviony SW aby chodil v mojim smaochodzie sprwnie s multikierovnicom i maxidotem.
[ Dodano: Pon 03 Cze, 13 19:00 ]
Zamieszczone przez marbabrami, jakim cudem masz DPF km :?: U mnie jest DPF Regen, ktory aktywuje sie podczas wypalania, wartosci od 1 do ok 200. SW mam takie samo, SN: 20001025. Lacznie jest 36 opcji do wyboru. Turbo °C to chyba na PL przetlumaczyli Dolot °C.
to mnie niepytaj. Dodali i ja jeatem za to szczensliwy.
Komentarz
-
-
nowy mod :idea:Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Marku ty teraz patrz na drogę podczas jazdy ,a nie na zegary :wink: :lol:Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabsebastian7905, tak to jest z nowymi zabawkami, ze ciezko wzrok oderwac :PSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabrami, jakim cudem masz DPF km :?: U mnie jest DPF Regen, ktory aktywuje sie podczas wypalania, wartosci od 1 do ok 200. SW mam takie samo, SN: 20001025. Lacznie jest 36 opcji do wyboru. Turbo °C to chyba na PL przetlumaczyli Dolot °C.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ramijenzykiem.Sebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
Komentarz